Igazgatótanács

Tibor Dávid

Tibor Dávid elnök, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.

2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.

Három gyermeke van, hobbija a sport. Szívesen próbára teszi magát olyan teljesítmény sportokban, mint a triatlon vagy a maratoni futás. Szereti a futballt, a Masterplast focicsapataival ismert szereplője a Fejér megyei amatőr sportéletnek. 2015-től az Országos Minifutball Szövetség elnöke.

Ács Balázs

Ács Balázs alelnök, a győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal a Masterplast Nyrt.-t még Kft-ként alapították 1997-ben.

Nős, 3 gyermek édesapja, szabadidejében sportol, egyik kedvence a jégkorong. Balázs szeret utazni, és érdeklődik az oldtimer autók iránt. Székesfehérváron él családjával.

Dezse Margaret Elizabeth

在线2020新的网址 在线2020新的网址 ,jlzzjlzzjlzcom中国 jlzzjlzzjlzcom中国 ,杉原杏璃のlife 杉原杏璃のlife

Margaret az Ernst & Young (EY) korábbi partnere. Összesen 35 évet töltött Big 4-ba tartozó tanácsadó cégeknél. Margaret ezen időszak alatt 20 évig volt partner a PwC-nél tranzakciós tanácsadás és vállalati pénzügyek területén, az utolsó 10 évben pedig az EY-nál.

Magyar szülők gyermekeként Kanadában született. Okleveles könyvvizsgálói végzettségének megszerzését követően pályafutását auditorként ott kezdte. 1989-ben Magyarországra költözött, kezdetben auditorként, majd a privatizáció és a vállalati pénzügyek területén dolgozott. Több száz tranzakcióban vett részt, mint tanácsadó, sokféle iparágakban támogatott különféle ügyfeleket a stratégiai és befektetési döntések meghozatalában ezen 30 év alatt. A magyarországi vállalati pénzügyekkel és tranzakciókkal foglalkozó tanácsadó csoportok vezetésén túl öt különféle regionális vezetői pozíciót is betöltött Közép- és Kelet-Európában, egy éven át hetente utazott Kijevbe, amikor Ukrajnában elindította a vállalati pénzügyek osztályát.
Margaret jelenleg a United Way Magyarország (nonprofit alapítvány), valamint az Impact Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Felügyelő Bizottságának tagja. Nemrég választották meg a Kometa Igazgatóságának tagjává. Nagy várakozással tekint a Masterplast Igazgatótanácsi tagsága elé is.在线2020新的网址 在线2020新的网址 ,jlzzjlzzjlzcom中国 jlzzjlzzjlzcom中国 ,杉原杏璃のlife 杉原杏璃のlife

Margaret boldog házasságban él, egy 14 éves lánya van. Szereti a zenét és a koncerteket, az olvasást és a különféle sportokat, de legnagyobb szenvedélye a tánc.

Dirk Theuns

Dirk Theuns értékesítési és marketing vezetőként az Atab cégnél kezdte pályafutását, amely a Benelux államok egyik vezető tetőfedőanyag- és vízszigetelési-anyag gyártója. Szakmai karrierjének első évtizedében fő feladata volt a cég hazai kereskedelmi és üzleti piacainak fejlesztése, valamint a skandináviai, dél-kelet-ázsiai, közép- és kelet-európai export piacok fellendítése. 2002-től az IKO európai üzletfejlesztési vezetője. Számos, az IKO Csoporthoz tartozó cég vezérigazgatója Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban. Az Antwerpeni Kereskedelmi Kamara Igazgatótanácsának tagja, valamint a Flamand kormány által is támogatott „Gazdasági terv 2020” projekt elnöke, melynek célja a flamand nemzetközi cégek és nemzetközi cégcsoportok leányvállalatainak fejlesztése, támogatása. Belgiumban él a családjával.

Sinkó Ottó

1958-ban született. 1982-ben villamosmérnökként diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetemen. 1982-től a Medicornál szoftver fejlesztőmérnök pozícióban, 1983-tól a Műszertechnikánál fejlesztőmérnökként, majd hardver/szoftverfejlesztési osztályvezetőként tevékenykedett. 1988-1990 közt a Műszertechnika amerikai leányvállalatának rezidens igazgatója volt. A leányvállalat, az akkori szovjet blokkhoz képest szokatlan módon, általuk Magyarországon kifejlesztett, Tajvanon gyártatott, high-tech IT hardver/szoftver termékek piaci értékesítését végezte az Egyesült Államokban. Jelenleg is a Műszertechnika Rt. egyik tulajdonosa. Angol MBA diplomát szerzett 1991-1994 között, 1996-ban pedig a Harvardon executive programban vett részt. 1991 decemberétől, a privatizációtól kezdődően a VIDEOTON Holding Rt. tulajdonos-vezetője, az igazgatótanács tagja. 1996-tól Lakatos Péterrel együtt vezérigazgatókként a VIDEOTON operatív és stratégiai irányítását végzik. Elsődleges területe a vállalatcsoport pénzügyi vezetése, befektetési, treasury döntések meghozatala, vagyonhasznosítás, a beruházások, a cégek operatív működésének kontrollja. Kettejük igazgatásával a VIDEOTON két évtizede folyamatosan a legnagyobb hazai tulajdonú gyártó cég Magyarországon. A vállalat növekedése a 2008-as válság óta kiemelkedő, árbevételét azóta megduplázta, hozzáadott értékét tekintve folyamatosan az EU három legnagyobb szerződéses gyártóinak egyike.

Sinkó Ottó eseti jelleggel társadalmi megbízatásokat vállal. Aktívan sportol, fallabdázik, kerékpározik. Hobbija az olvasás mellett a századfordulós magyar festészet. Székesfehérvári lokálpatrióta, kiterjedt karitatív tevékenységet folytat, Böjte Csaba szerzetes alapítványának 10 éve támogatója. Három fia közül a két felnőtt a VIDEOTON-ban dolgozik.